CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, April 16, 2010

~sudah pulang~

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..setelah berhempas pulas menyembuhkan diri daripada penyakit yang doktor pun tak tahu nak describe camne, akhirnye pulanglah aku ke bumi Serdang ni untuk melepaskan segala kerinduan kepada adik2 yang tersayang dan menyempurnakan segala tugasku sebagai pelajar tahun akhir untuk semester ini..

Bersyukur yang teramat sangat sebab segala urusanku dipermudahkan oleh-Nya..segala test yang aq xsempat amek, assignment yang xsempat hantar n final xm yang tertinggal dapat aq amek di tarikh yang akan datang ni..alhamdulillah..

Dengan adanya sokongan dari semua orang, aq kembali bersemangat untuk meneruskan kehidupan aq yang terasa macam dah nak berakhir 2 minggu lepas..terima kasih yang teramat untuk korang..aq syg sgt5 kt korang sume..

Last but not least, good luck for everyone yang terlibat dengan final exam..semoga kejayaan menanti kita semua..amin.. :)

4 comments:

KAYROLE KAIXA said...

welkem bek!!!syg diri sy sndri..hahahaha

adeqmanje said...

haha..ko mmg poyo krol..nnt kite lepak k.. :)

KAYROLE KAIXA said...

poyo tu ape?sy cume tau sy best je,kak..hahahah

adeqmanje said...

ngek ko..haha..yela2..ko mmg best pn.. ;DD