CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, November 17, 2010

~25 fakta tentang saya~

Assalamualaikum..


Aq di tag lg..haha..oleh cousin aq yg sgt baik hati..nk tgk 25 fakta ttg die?haa..tgk kt cni.. :) ok..jom kite jwb tag die.. :)

25 fakta tentang saya
  1. seorang yang sensitif..tapi bertempat..
  2. sangat tak suka nak marah orang..tapi berbalik pada sensitif, jangan cucuk sarang tebuan..nanti badan sendiri lebam2..hehe..
  3. sangat tegas bila bekerja..
  4. kinda perfectionist..tak suka kalau kerja tak lengkap..
  5. cepat memaafkan kesalahan orang lain..kecuali kalau teramat5 kecik hati..
  6. open minded..
  7. suka bergurau..tapi bertempat..
  8. pendiam kalau tak kenal or 1st time jumpe or ada rasa tak selesa..
  9. tak suka bercakap bila marah..n kalau dipaksa bercakap juga, akan ada orang yang akan berkecil hati..
  10. tak suka berdebat..seboleh2 mengelak..tapi kalau dah start, tak suka kalah..
  11. susah mencintai..tapi kalau sekali mencintai, akan jadi sangat2 setia..
  12. banyak cakap..sangat banyak cakap..hehe..
  13. tak suka kecewa..selalu percaya takdir n kuasa ALLAH.. :)
  14. percaya karma sebab dah pernah alami..
  15. sangat5 suka menyanyi..ada orang kata saya boleh jadi penyanyi serba boleh.. ;)
  16. sangat5 suka Dato' Siti Nurhaliza..
  17. pantang tengok ikan keli n sayur bendi..
  18. addicted to nescafe 3 in 1 regular, chocolate and facebook..
  19. suke blogging sebab suka luahkan perasaan..kalau tak, nanti stress..
  20. kalau tak suka sesuatu, lebih suke sindir dari cakap direct..
  21. menangis adalah salah satu cara mengekspresi perasaan..tak boleh tahan nangis langsung..
  22. tak pandai menipu..ekspresi muka je dah menampakkan pemikiran..
  23. tak boleh hidup tanpa handphone n internet..
  24. tak suka berseorangan..makan ke, jalan2 ke..
  25. suka sesuatu yang bermotivasi..

Haa..amacam?dah reveal 25 rahsia ni..huhu..aq mls nk tag owg..spe rse nk wat, wat je k..biar org mudah kenal kite.. :)

6 comments:

Anonymous said...

No 8, 10, 11, 14, 18, 20, n 23 same dgn kite.. hehe=D

-ira-

adeqmanje said...

haha..then kite ade bnyk gka persmaan la ye.. ;)

KayRole KaiXa IskanDar said...

kak su..saya ade lebih dari 25 la...auta...hahaha

adeqmanje said...

ahahaha..auta ko mmg bnyk ..wat ni cepat.. ;p

KayRole KaiXa IskanDar said...

xpandai..keh3..ajarla..btw,g la cek post sy ye..^^

adeqmanje said...

post yg mne ntah?